Tomislav Đorđević

„Neko mora da je oklevetao Jozefa K, jer je jednoga jutra bio uhapšen, mada nije počinio nikakvo zlo.“

Franc Kafka, „Proces“

DRAGAN RADUJKO

Dinamična atmosfera i visoki kriterijumi

Saradnju sa Predsednikom Tomislavom Đorđevićem sam započeo 2000. godine kada je Meridian banka (MeBa), do tada mala privatna banka, pripremana za ozbiljnu tržišnu borbu.

Tokom godina ekspanzivan razvoj banke pratio je i sektor bezbednosti, tada već specijalizovan za najkvalitetnije i najmodernije usluge iz oblasti fizičko-tehničkog obezbeđenja i transporta novca. Ključnu ulogu u razvoju sektora kojim sam rukovodio a koji je brojao 54 zaposlena radnika, dao je upravo Tomislav Đorđević, pružajući veliku podršku kroz kontinuirana materijalna ulaganja i aktivno učešće u realizaciji projekata iz oblasti bezbednosti.

Ono što je uvek karakterisalo naš odnos je uzajamno poverenje i razumevanje. Bez obzira na brojne obaveze koje je imao, kao osoba odgovorna za ceo sistem MeBa, uvek bi našao vremena za probleme mog sektora i davao sugestije za njihovo prevazilaženje.

Od svojih bliskih saradnika očekuje apsolutnu predanost poslu i usmerenost ka realizaciji zajedničkih ciljeva. Njegovo poverenje se stiče na taj način radom i sopstvenim rezultatima.

Predsednik Tomislav Đorđević ume da prepozna dobru poslovnu šansu, postavi jasne ciljeve i u potpunosti se fokusira na njihovu realizaciju.

Ono što ga u mojim očima ćini posebnim jeste činjenica da je on vizionar, te je i njegov odnos prema biznisu usmereniji i dodatno motivisan.

Širinom svog znanja i strašću kojom prihvata nove poslovne izazove, postavlja visoke standarde.

Sarađivati sa njim je veliki izazov jer je atmosfera uvek dinamična, a postavljeni kriterijumi visoki.

Zadovoljstvo je pripadati timu koji je vođen vizionarom, čovekom koji je usmeren na realizaciju svojih vizija, uz vidljive poslovne rezultate.

Dragan Radujko, Rukovodioc Sektora obezbeđenja DTD Ribarstvo

Bački Jarak, 03.04.2011. godine

 

Poslovni partneri:

Ljubivoje Nikolić, Slobodan Pejović, Štamparija TomićMirjana SoroFerenc KasaSrboljub ĐurićBrane PajićDušan Erdeljan, Živojin JanićGrupa privrednikaDušan BokićSlavko GabrićGeza BleskanjVeselin ŠibulBogdan RokvićBranislav Rosić

Kolege i saradnici:

Jovan CvetkovićDušan TadićJanez ŠkrubejSlavoljub PajkićStanka RadakovićZlatica NikačevićĐorđe MitrovićBiljana SimićMiladin SavićMiroslav FodoraMirjana SrijemacDragutin ČopBlažena AnđelićDamjan KordaGordana TešićDragan StojanovićDragan RadujkoIvko StojkovićIgor KizurŽeljko JakšićZdravko JosipovićVladislav HadžijaRobert HepSaša KrajnovićRadivoje Nikačević, Veselin RistićBranislav RadomirovićAleksandar Divljak

Drugi:

Marijana CarićGrupa školskih drugovaNikola LaćaracDragan KosanovićČelnici opštine Mali IđošIvan Kopić„Top 10 u Vojvodini“Gordana RadosavacZoran Trajković

Dalje: Ivko Stojković

©2020 Porodica Đorđević