Tomislav Đorđević

„Neko mora da je oklevetao Jozefa K, jer je jednoga jutra bio uhapšen, mada nije počinio nikakvo zlo.“

Franc Kafka, „Proces“

ŠTAMPARIJA „TOMIĆ“

Privrednik posebnog kova

Tomislav Đorđević, osnivač i direktor novosadske kompanije Yuco, firme koje je u protekle dve decenije u raznim privrednim oblastima postigla veoma zavidne rezultate i primerno poslovala, radio je zaista mnogo i predano. Gotovo danonoćno, i rezultati nisu izostali.

Idući u korak s vremenom, Yuco je bila i ostala firma za primer. Pre svega zahvaljujući Tomislavu Đorđeviću, čoveku vizionaru, neumornom privredniku, biznismenu koji je uvek bio otvoren za nove ideje i kvalitetnu saradnju. On je privrednik posebnog kova, kakvih je danas, na žalost, veoma malo, bar u našoj zemlji.

Sa gospodinom Đorđevićom počeli smo da poslujemo 1990. godine. Naša poslovna saradnja, na obostrano zadovoljstvo, bila je u stalnom usponu. Bila je i plodna i inspirativna.

Znamo kako je tekao uspon kompanije Yuco, jer smo štampali mnoge stvari koje su govorile o stalnom napretku, o novim idejama i poslovima.

Gospodin Đorđević, čovek vedrog duha, ali veoma ozbiljan kada je u pitanju biznis, imao je tu posebnu sposobnost da u rekordno kratkom roku proceni čoveka, saradnike i potencijalne poslovne partnere. To je izuzetan dar. Imao je i posebnu vrstu osećanja za realizaciju uspešnih poslova. Zato je našoj firmi, i ne samo njoj, bio čovek za uzor.

Koristili smo usluge nekadašnje Yuco banke, gde se sve odvijalo u naboljem redu. Kvalitetno, efikasno i pošteno. Otuda se i broj klijenata banke uvećavao svake godine.

Moramo priznati da smo s divljenjem pratili razvojni put gospodina Đorđevića, još od vremena kada je bio uspešni menadžer u društvenoj firmi, pa do osnivanja privatnog preduzeća koje je vremenom preraslo u respektabilnu kompaniju. Znamo ga kao odlučnog i veoma energičnog rukovodioca, privrednog rukovodioca sa vizijom. O njemu najbolje govore njegovi mnogobrojni poslovni uspesi, kakvim se malo ko može pohvaliti.

Iskreno se nadamo da ćemo i ubuduće imati čast i zadovoljstvo da nastavimo saradnju sa gospodinom Tomislavom Đorđevićom, čije predloge i sugestije smo usvajali i time unapredili i rad naše firme.

«Tomić štamparija», Novi Sad

Poslovni partneri:

Ljubivoje Nikolić, Slobodan Pejović, Štamparija TomićMirjana SoroFerenc KasaSrboljub ĐurićBrane PajićDušan Erdeljan, Živojin JanićGrupa privrednikaDušan BokićSlavko GabrićGeza BleskanjVeselin ŠibulBogdan RokvićBranislav Rosić

Kolege i saradnici:

Jovan CvetkovićDušan TadićJanez ŠkrubejSlavoljub PajkićStanka RadakovićZlatica NikačevićĐorđe MitrovićBiljana SimićMiladin SavićMiroslav FodoraMirjana SrijemacDragutin ČopBlažena AnđelićDamjan KordaGordana TešićDragan StojanovićDragan RadujkoIvko StojkovićIgor KizurŽeljko JakšićZdravko JosipovićVladislav HadžijaRobert HepSaša KrajnovićRadivoje Nikačević, Veselin RistićBranislav RadomirovićAleksandar Divljak

Drugi:

Marijana CarićGrupa školskih drugovaNikola LaćaracDragan KosanovićČelnici opštine Mali IđošIvan Kopić„Top 10 u Vojvodini“Gordana RadosavacZoran Trajković

Dalje: Mirjana Soro

©2020 Porodica Đorđević