Tomislav Đorđević

„Neko mora da je oklevetao Jozefa K, jer je jednoga jutra bio uhapšen, mada nije počinio nikakvo zlo.“

Franc Kafka, „Proces“

ZDRAVKO JOSIPOVIĆ

Šansa za novi početak

Davne 1992. godine doselio sam se u Bački Jarak.

Tada mi je šansu za posao pružio gospodin Tomislav Đorđević, koji me je prihvatio i dao nadu za opstanak u jednoj zemlji koja se raspada.

Sama njegova pojava davala je nadu. Njegova sposobnost da prepozna šanse na tržištu, da u pravom momentu donese pravu odluku, davala nam je priliku da i tih teških devedesetih godina živimo pristojno.

Za takve ideje i takvo vođstvo nije bilo teško dolaziti u ponoć, niti ostajati koliko god je u datom momentu trebalo bez ikakvog naređenja i bez ikakve molbe.

Teške godine inflacije (1993.g.) svojim zaposlenima je delio osnovne namirnice i sredstva za higijenu. Lično mi je pomogao finansijski u izgradnji porodične kuće.

Gospodin Tomislav Đorđević se ni u jednom momentu nije nepravedno odnosio prema svojim zaposlenima i nikad nisam osetio razliku u njegovom ophođenju prema radnicima.

Gospodin Tomislav Đorđević je za mene čovek ispred svog vremena sa jasnom vizijom ka „boljem sutra“ i ni u jednom momentu nisam zažalio što sam deo tima pod vođstvom Tomislava Đorđevića.

Bački Jarak, 21.04.2011. godine.

Zdravko Josipović

Od 1992. zaposlen u Yuco hemija Bački Jarak

Poslovni partneri:

Ljubivoje Nikolić, Slobodan Pejović, Štamparija TomićMirjana SoroFerenc KasaSrboljub ĐurićBrane PajićDušan Erdeljan, Živojin JanićGrupa privrednikaDušan BokićSlavko GabrićGeza BleskanjVeselin ŠibulBogdan RokvićBranislav Rosić

Kolege i saradnici:

Jovan CvetkovićDušan TadićJanez ŠkrubejSlavoljub PajkićStanka RadakovićZlatica NikačevićĐorđe MitrovićBiljana SimićMiladin SavićMiroslav FodoraMirjana SrijemacDragutin ČopBlažena AnđelićDamjan KordaGordana TešićDragan StojanovićDragan RadujkoIvko StojkovićIgor KizurŽeljko JakšićZdravko JosipovićVladislav HadžijaRobert HepSaša KrajnovićRadivoje Nikačević, Veselin RistićBranislav RadomirovićAleksandar Divljak

Drugi:

Marijana CarićGrupa školskih drugovaNikola LaćaracDragan KosanovićČelnici opštine Mali IđošIvan Kopić„Top 10 u Vojvodini“Gordana RadosavacZoran Trajković

Dalje: Vladislav Hadžija

©2020 Porodica Đorđević