Privrednik posebnog kova
Tomislav Đorđević, osnivač i direktor novosadske kompanije Yuco, firme koje je u protekle dve decenije u raznim privrednim oblastima postigla veoma zavidne rezultate i primerno poslovala, radio je zaista mnogo i predano. Gotovo danonoćno, i rezultati nisu izostali.

Idući u korak s vremenom, Yuco je bila i ostala firma za primer. Pre svega zahvaljujući Tomislavu Đorđeviću, čoveku vizionaru, neumornom privredniku, biznismenu koji je uvek bio otvoren za nove ideje i kvalitetnu saradnju. On je privrednik posebnog kova, kakvih je danas, na žalost, veoma malo, bar u našoj zemlji.

Sa gospodinom Đorđevićom počeli smo da poslujemo 1990. godine. Naša poslovna saradnja, na obostrano zadovoljstvo, bila je u stalnom usponu. Bila je i plodna i inspirativna.

Znamo kako je tekao uspon kompanije Yuco, jer smo štampali mnoge stvari koje su govorile o stalnom napretku, o novim idejama i poslovima.

Gospodin Đorđević, čovek vedrog duha, ali veoma ozbiljan kada je u pitanju biznis, imao je tu posebnu sposobnost da u rekordno kratkom roku proceni čoveka, saradnike i potencijalne poslovne partnere. To je izuzetan dar. Imao je i posebnu vrstu osećanja za realizaciju uspešnih poslova. Zato je našoj firmi, i ne samo njoj, bio čovek za uzor.

Koristili smo usluge nekadašnje Yuco banke, gde se sve odvijalo u naboljem redu. Kvalitetno, efikasno i pošteno. Otuda se i broj klijenata banke uvećavao svake godine.

Moramo priznati da smo s divljenjem pratili razvojni put gospodina Đorđevića, još od vremena kada je bio uspešni menadžer u društvenoj firmi, pa do osnivanja privatnog preduzeća koje je vremenom preraslo u respektabilnu kompaniju. Znamo ga kao odlučnog i veoma energičnog rukovodioca, privrednog rukovodioca sa vizijom. O njemu najbolje govore njegovi mnogobrojni poslovni uspesi, kakvim se malo ko može pohvaliti.

Iskreno se nadamo da ćemo i ubuduće imati čast i zadovoljstvo da nastavimo saradnju sa gospodinom Tomislavom Đorđevićom, čije predloge i sugestije smo usvajali i time unapredili i rad naše firme.

«Tomić štamparija», Novi Sad


Poslovni partneri:
Ljubivoje Nikolić, Slobodan Pejović, Štamparija Tomić, Mirjana Soro, Ferenc Kasa, Srboljub Đurić, Brane Pajić, Dušan Erdeljan, Živojin Janić, Grupa privrednika, Dušan Bokić, Slavko Gabrić, Geza Bleskanj, Veselin Šibul, Bogdan Rokvić, Branislav Rosić

Kolege i saradnici:
Jovan Cvetković, Dušan Tadić, Janez Škrubej, Slavoljub Pajkić, Stanka Radaković, Zlatica Nikačević, Đorđe Mitrović, Biljana Simić, Miladin Savić, Miroslav Fodora, Mirjana Srijemac, Dragutin Čop, Blažena Anđelić, Damjan Korda, Gordana Tešić, Dragan Stojanović, Dragan Radujko, Ivko Stojković, Igor Kizur, Željko Jakšić, Zdravko Josipović, Vladislav Hadžija, Robert Hep, Saša Krajnović, Radivoje Nikačević, Veselin Ristić, Branislav Radomirović, Aleksandar Divljak

Drugi:
Marijana Carić, Grupa školskih drugova, Nikola Laćarac, Dragan Kosanović, Čelnici opštine Mali Iđoš, Ivan Kopić, „Top 10 u Vojvodini“, Gordana Radosavac, Zoran Trajković


Dalje: Mirjana Soro
©2019 Porodica Đorđević Početna