Čovek sjajnih ideja
Gospodina Tomislava Đorđevića poznajem od 1993. godine, jer sam pet godina zastupala poslovni sistem Yuco koji je u svom sastavu imao 15 firmi.

U to vreme je bio prvi udar na Tomislava Đorđevića, jer su pokrenuti postupci pred pravosudnim organima od strane finansijske policije i Deviznog inspektorata.

Drugi udar je bio za vreme bombardovanja kada su Yuco banka AD Novi sad (sada Credit Agricol banka) i još neke privatne banke optužene za ugrožavanje monetarnog sistema.

Svi ovi postupci su okončani posle dugog vođenja postupaka, ali nije utvrđena nezakonitost u radu Tomislava Đorđevića i ostalih osumnjičenih.

Sredstva informisanja su obaveštavala javnost o pokretanju postupaka, ali nikada nisu obaveštavala kako su postupci okončani.

Poznato mi je da je Tomislav Đorđević više meseci u pritvoru, da je protiv njega podignuta optužnica, a da su ostali članovi "kriminalne grupe, čije je vođa Tomislav Đorđević" pušteni iz pritvora.

Nisam uključena u odbranu Tomislava Đorđevića i nije mi poznato šta mu se stavlja na teret, ali osećam potrebu da kažem svoje mišljenje u vezi svega toga.

Tomislav Đorđević je čovek sjajnih ideja, nepresušne energije, veliki vizionar. Verujem da nije učinio ništa nezakonito i da će se brzo dokazati da sam bila u pravu. Želim mu dobro zdravlje i da istraje u svojoj borbi i dokaže svoju nevinost.

U Novom Sadu: 28.03.2011.godine

advokat Mirjana Soro

Novi Sad, Vojvođanskih brigada 20

1993-1998. Pravni zastupnik poslovnog sistema Yuco


Poslovni partneri:
Ljubivoje Nikolić, Slobodan Pejović, Štamparija Tomić, Mirjana Soro, Ferenc Kasa, Srboljub Đurić, Brane Pajić, Dušan Erdeljan, Živojin Janić, Grupa privrednika, Dušan Bokić, Slavko Gabrić, Geza Bleskanj, Veselin Šibul, Bogdan Rokvić, Branislav Rosić

Kolege i saradnici:
Jovan Cvetković, Dušan Tadić, Janez Škrubej, Slavoljub Pajkić, Stanka Radaković, Zlatica Nikačević, Đorđe Mitrović, Biljana Simić, Miladin Savić, Miroslav Fodora, Mirjana Srijemac, Dragutin Čop, Blažena Anđelić, Damjan Korda, Gordana Tešić, Dragan Stojanović, Dragan Radujko, Ivko Stojković, Igor Kizur, Željko Jakšić, Zdravko Josipović, Vladislav Hadžija, Robert Hep, Saša Krajnović, Radivoje Nikačević, Veselin Ristić, Branislav Radomirović, Aleksandar Divljak

Drugi:
Marijana Carić, Grupa školskih drugova, Nikola Laćarac, Dragan Kosanović, Čelnici opštine Mali Iđoš, Ivan Kopić, „Top 10 u Vojvodini“, Gordana Radosavac, Zoran Trajković


Dalje: Ferenc Kasa
©2019 Porodica Đorđević Početna